Marius Copil egalează Portugalia în Cupa Davis. Arădeanul urmează să susțină duminică două partide

  de Dan Lazăr | 18 septembrie 2021, 3:55 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Echipele masculine de tenis ale României şi Portugaliei sunt la egalitate, 1-1, după primele meciuri de simplu ale întâlnirii din primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis, sâmbătă, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, în urma victoriei reuşite de arădeanul Marius Copil cu 6-4, 6-3 în faţa lui Gastao Elias.

  Într-o oră și 23 se minute, arădeanul a reușit 11 ași.

  În primul meci, Filip Jianu a fost învins cu 6-3, 7-5 de Joao Sousa.

  Duminică, tot de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Marius Copil/Horia Tecău şi Joao Sousa/Gastao Elias, urmat de cele două partide de simplu, Marius Copil – Joao Sousa, respectiv Filip Jianu – Gastao Elias.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.