vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Lovitură dată de Tribunalul Timișoara! Doi avocați, soț și soție, condamnați într-un dosar de înșelăciune în formă continuată

  de - | 8 mai 2017, 12:53 PM | Regional

  0

  Caz fără precedent în breasla avocaților din Caraș-Severin. Doi apărători la bară, soț și soție, au fost condamnați la închisoare, cu suspendare, de Curtea de Apel Timișoara. Este vorba de Teodor Cristian Lucian și Elena Roxana Lucian, din Caransebeș.

   

  Potrivit soluției date, instanța îl condamnă pe inculpatul Teodor Cristian Lucian la pedeapsa de 2 ( doi) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată în dauna părţii vătămate Ion Pietraru.

  Avocatul a mai primit alte două condamnări, de 6 ( şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, și de 3 ( trei) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, în două dosare instrumentate de Tribunalul Iaşi. În același timp, Curtea îl condamnă la pedeapsa de 1 ( un) an şi 6 (şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată în dauna părţii vătămate Primăria Municipiului Caransebeş ( 7 acte materiale).

  Mai multe aici

  sursa: argumentul-cs.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.