Licitația pentru modernizarea liniei ferate Timișoara – Arad, amânată din nou

  de Special Arad | 23 January 2022, 10:29 AM | Regional | Știri Arad | Topic special

  0

  CFR SA a amânat încă o dată termenul de depunere a ofertelor la licitația de modernizare a celor două loturi dintre Timișoara și Arad, anunță clubferoviar.ro.

  Noul termen este 14 februarie, potrivit informațiilor furnizate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

  Lotul Timișoara – Arad din cadrul proiectului modernizării liniei Caransebeș – Timișoara – Arad trebuia să intre în faza de licitație pe 4 ianuarie, însă o contestație depusă de compania Siemens a blocat procedura. Termenul pentru depunerea dosarelor a fost prelungit mai întâi până la 17 ianuarie, apoi 31 ianuarie 2022. Mai multe detalii aici.

  Valoarea totală estimată a contractelor, pentru secţiunile Timişoara Est – Ronaţ Triaj şi Ronaţ Triaj Gr. D – Arad (Lotul 3 și Lotul 4), în lungime de aproape 70 de kilometri, este de 3,9 miliarde de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.