miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  La o zi după demisia lui Adrian Todor, Ilie Cheșa a fost ales președinte al organizației municipale a PSD Arad

  de Andrei Fuliaș | 28 februarie 2020, 8:26 AM | Politikos | Topic special

  0

  Nu mai departe de miercuri, deputatul Adrian Todor a anunțat că a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PSD Arad, anunțând că rămâne un simplu membru al partidului, în urma alegerilor interne din 22 februarie, în care senatorul Mihai Fifor a câștigat președinția organizației județene în fața deputatului Dorel Căprar, Todor făcând parte din echipa lui Căprar.


  Citește și: Deputatul Adrian Todor și-a semnat demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD


  Astfel, la doar o zi de la demisia lui Todor, social-democrații s-au reunit pentru prima oară într-o ședință de Birou Permanent Județean sub noua conducere. În ședința de joi, Ilie Cheșa a fost ales – cum altfel decât în unanimitate!? – la conducerea organizației municipale, pe postul lăsat vacant de Todor.

  Reamintim că la finele anului trecut, Ilie Cheșa s-a aflat în centrul unui scandal între liderii PSD Arad, acesta sărind la gâtul celui în locul căruia a fost ales. Scandalul a culminat cu demisia lui Cheșa din partid, însă acesta s-a râzgândit ulterior și a vrut să-și retragă demisia, dar a fost prea târziu, pentru că cineva din vechea conducere o depusese deja la Instituția Prefectului Județului Arad, tocmai pentru ca acesta să-și piardă funcția de consilier local municipal.


  Citește și: Deocamdată, „telenovela” pare încheiată… Consilierul local PSD Ilie Cheșa și-a dat demisia din partid, subprefectul Aradului a semnat-o, locul în CLM devine vacant!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.