La o zi după demisia lui Adrian Todor, Ilie Cheșa a fost ales președinte al organizației municipale a PSD Arad

  de Andrei Fuliaș | 28 februarie 2020, 8:26 AM | Politikos | Topic special

  0

  Nu mai departe de miercuri, deputatul Adrian Todor a anunțat că a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PSD Arad, anunțând că rămâne un simplu membru al partidului, în urma alegerilor interne din 22 februarie, în care senatorul Mihai Fifor a câștigat președinția organizației județene în fața deputatului Dorel Căprar, Todor făcând parte din echipa lui Căprar.


  Citește și: Deputatul Adrian Todor și-a semnat demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD


  Astfel, la doar o zi de la demisia lui Todor, social-democrații s-au reunit pentru prima oară într-o ședință de Birou Permanent Județean sub noua conducere. În ședința de joi, Ilie Cheșa a fost ales – cum altfel decât în unanimitate!? – la conducerea organizației municipale, pe postul lăsat vacant de Todor.

  Reamintim că la finele anului trecut, Ilie Cheșa s-a aflat în centrul unui scandal între liderii PSD Arad, acesta sărind la gâtul celui în locul căruia a fost ales. Scandalul a culminat cu demisia lui Cheșa din partid, însă acesta s-a râzgândit ulterior și a vrut să-și retragă demisia, dar a fost prea târziu, pentru că cineva din vechea conducere o depusese deja la Instituția Prefectului Județului Arad, tocmai pentru ca acesta să-și piardă funcția de consilier local municipal.


  Citește și: Deocamdată, „telenovela” pare încheiată… Consilierul local PSD Ilie Cheșa și-a dat demisia din partid, subprefectul Aradului a semnat-o, locul în CLM devine vacant!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.