joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Adrian Todor a fost exclus din PSD Arad. Reacția deputatului

  de Special Arad | 1 septembrie 2020, 7:25 PM | Politikos

  0

  Biroul permanent municipal al PSD Arad, întrunit ieri, 31 august 2020, a propus și a votat excluderea din partid a deputatului Adrian Todor, motivând această hotărâre prin lipsa totală de activitate și de implicare a acestuia în ultimele 6 luni.

  Astăzi, 1 septembrie 2020, Biroul permanent Județean al PSD Arad a luat act de decizia BP Municipal si a validat aceasta hotarare cu unanimitate de voturi. Hotărârea a fost validată în această după-amiază și de Consiliul Politic Național al PSD. Au fost înplinite astfel toate prevederile statutare ale partidului în acest caz, anunță Biroul de Presă al PSD Arad.

  Vă reamintim, deputaul Adrian Todor a ieșit astăzi în public cu un atac direct la adresa Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, neparticipând la Moțiunea de cenzură, argumentând că astfel s-ar fi ales cu un dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

  „Nu vrea să fac parte din banda Ciolacu, în care ești agreat doar dacă încalci legea și ai dosare penale”

  La scurt timp după comunicatul Biroului de Presă PSD Arad, a venit și reacția deputatului exclus din partid.

  „Aflu cu surprindere că am fost exclus din PSD pentru că am respectat legea. O lege pe care a votat-o și deputatul Marcel Ciolacu și ceilalți parlamentari care sunt membri ai forurilor de conducere ale PSD și care au decis că o persoană aflată în carantină trebuia să meargă în parlament, să fie prezentă la votul privind moțiunea de cenzură. Vot care oricum nu s-ar fi putut desfășura, pentru că Marcel Ciolacu mimează opoziția de aproape un an de zile și nu avea nicio dorință de a da jos acest guvern dezastruos pentru România. Dacă dorea să dărâme acest guvern, o făcea fără Todor, Carmen Dan sau Rădulescu. Dar nu l-au lăsat șefii cu epoleți, iar ca să mimeze până la capăt lupta cu PNL, a găsit niște victime colaterale.

  Marcel Ciolacu, mulțumesc că mai exclus din acest partid, care nu are nicio legătură cu PSD-ul în care am activat 20 de ani. Nu vrea să fac parte din banda Ciolacu, în care ești agreat doar dacă încalci legea și ai dosare penale. Nu vreau să am de a face cu o organizație în care încălcarea legii e criteriu de promovare, iar respectarea legii e motiv de judecată și excludere.

  Vă doresc tot binele din lume, dar mai ales să treceți de 20 la sută la nivel național la aceste alegeri. Probabil cam ăsta e procentul la care vă mai lasă șefii cu epoleți să ajungeți, să rămâneți la nivelul unui mic partiduleț, care să facă jocuri la fel de mici, în interesul oricui, numai al românilor nu.

  Rămâneți cu bine, dragi colegi, mă bucur că v-am putut fi alături în ultimii 20 de ani și sper ca atunci când veți dori să schimbați ceva în acest partid sau pur și simplu să nu faceți ceva ilegal să nu aveți soarta noastră, a celor care am respectat legea”, semnează Adrian Todor, fost deputat PSD.

  Adrian Todor, deputat PSD: „Domnule președinte Marcel Ciolacu, trebuie să încalc legea și să mă aleg cu dosar penal?”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.