duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jurnalista Emilia Şercan acuză autorităţile statului că au „orchestrat o operaţiune de kompromat” împotriva sa

  de Special Arad | 5 aprilie 2022, 8:12 PM | Naţional

  0

  (foto: Emilia Șercan / Facebook)

  Jurnalista Emilia Şercan acuză autorităţile statului că au orchestrat o operaţiune de kompromat împotriva sa după ce a dezvăluit că teza premierului Nicolae Ciucă este plagiată, iar acum încearcă să muşamalizeze această acţiune.

  Ea afirmă că în decurs de o lună a fost vizată de trei acţiuni distincte de ameninţare, defăimare şi intimidare şi că una dintre acestea a fost făcută, potrivit probelor pe care le deţine, cu complicitatea unor persoane din instituţii ale statului.

  „Am decis să denunţ public operaţiunile de discreditare şi intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată. Am decis acest lucru pentru că, de data aceasta, jucătorul-cheie este chiar statul român: o probă pe care am furnizat-o Poliţiei Române pentru a identifica autorul unei infracţiuni de violare a vieţii private a fost scursă din dosar în aceeaşi zi, devenind baza unei ample operaţiuni de kompromat”, afirmă jurnalista într-un text publicat de Press One.

  (*kompromat= informații compromițătoare, folosite pentru a șantaja, discredita, sau manipula pe cineva, de obicei în scop politic. Termen format prin telescopajul cuvintelor „compromițător” și „material”).

  Citeste textul integral semnat de Emilia Șercan AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.