marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Joia aceasta va fi a tinerilor designeri vestimentari din vestul României

  de Special Arad | 3 noiembrie 2014, 3:06 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Finala Festivalului Tinerilor Designeri din Vestul României va alinia cei mai talentați artiști în materie de design vestimentar din județele vestice ale țării. Evenimentul va avea loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, în data de 6 noiembrie, începand cu ora 17:00, intrarea fiind de 15 lei, suma adunată luând calea unui caz umanitar. Gazda spectacolului de joi va fi cântărețul și entertainer-ul Ricardo Caria.

  În cadrul proiectului, la secțiunea „Concurs” au fost acceptați 9 designeri din județele Arad, Timiș, Bihor și Hunedoara, lista artiștilor prezenți la eveniment fiind continuată de invitați speciali „aleși pe sprânceană”, unele colecții fiind pregătite special pentru acest spectacol.

  Organizatorii anunță și realizarea castingului pentru modele feminine și masculine, doritorii având la dispoziție adresa de mail [email protected] pentru a trimite intenția lor de participare până în data de 4 octombrie.

  Mail-ul trebuie să conțină minim 4 fotografii și datele lor (nume, vârstă, înălțime, număr de telefon). Condițiile sunt: fete cu vârsta minimă de 14 ani, înălțime minimă 1,72 și băieți cu vârsta minimă de 16 ani, înălțime minimă de 1,82 m.

  Proiectul „Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României” este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.