marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Se caută Miss Arad și Miss Sântana 2016! Vezi unde și când vor avea loc preselecțiile!

  de Special Arad | 25 mai 2016, 1:30 PM | Monden

  0

  Caravana frumuseții anului 2016 începe cu preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad, care se va desfășura în data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, eveniment  care va începe de la ora 17:00, când vor avea loc înscrierile, urmând ca la ora 19:00 să continue probele selecției, în prezența  juriului.

  În cadrul preselecției proiectului „Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2016” va putea participa orice persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, înălțimea minimă de 1,65 m,  cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și care sa nu fie părinte.

  Din cadrul „Caravanei Miss” își are locul de cinste și concursul de frumusețe local Miss Sântana, care își va continua și anul acesta tradiția, finala acestuia urmând să se desfășoare în data de 2 iulie, evenimentul fiind organizat în cadrul Zilelor Orașului Sântana. Finala concursului este precedată de o preselecție a finalistelor și o pregătire corespunzătoare a acestora.

  Înscrierile la preselecția proiectului Miss Sântana se realizează prin trimiterea unui mail de intenție pe adresa [email protected], mail care trebuie să conțină cel puțin trei fotografii și datele personale ale concurentei (nume, prenume, data nașterii, înălțime și numar de telefon) până în data de 24 iunie 2016, ora 20:00. În urma înscrierii, fetele vor fi contactate în cel mai scurt timp de către organizatori, pentru confirmarea participării și pentru stabilirea detaliilor suplimentare legate de concurs. Întâlnirea oficială a concurentelor va avea loc pe data de 27 iunie 2016 la sediul Primăriei Orașului Sântana, unde acestea vor completa fișele de înscriere în concurs.

  Organizatorul concursului Miss Sântana 2016 este agenția de modele Angels Events, în colaborare cu Primăria Orasului Sântana si cu sprijinul Asociatiei Angels Organization. Câștigătoarea concursului din Sântana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2016.

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” va găzdui finala concursului județean de frumusețe Miss Arad, eveniment planificat să se desfășoare în data de 29 iulie, care va număra, anul acesta, cea de-a XI-a ediție.

  Organizatorul principal al acțiunilor concursului județean de frumusete Miss Arad este Asociația Angels Organization, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, care asigură sprijinul logistic și financiar.

  Pagina oficială unde se pot urmări regulamentele, calendarul și evolutia concursurilor de frumusete este http://missarad.blogspot.ro/.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.