sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou curs de modeling marca Angels Events

  de Special Arad | 20 noiembrie 2019, 10:23 AM | Monden

  0

  O nouă generație de manechine și fotomodele cu vârsta cuprinsă între 4 și 20 de ani sunt invitate să își îndeplinească visul de a descoperi secretele din domeniu. Proiectul adună în jurul lui profesioniști de la care cursanții vor învăța cum să-și pună în valoare potențialul nativ, pentru a avea succes în această activitate.

  Cursurile de modeling Angels sunt aflate la a XII-a ediție și sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele Angels Events împreună cu Asociația Angels Organization. Proiectul este educațional, nu va exista o selectie preliminară și se adresează copiiilor și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4  și 20 de ani, aceștia fiind invitați să experimenteze, să învețe și să își dezvolte aptitudinile necesare practicării modelingului si fotomodelingului.

  Proiectul va avea loc în perioada 22.11.2019 – 17.02.2020, într-un spațiu special amenajat la Atrium Mall Arad, și include formarea teoretică (seminarii săptămânale a câte 1,5 ore) și practică (2 ședințe foto și minim o prezentare de modă).

  După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica modelingul și fotomodelingul prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședințe foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

  La finalul proiectului, absolvenții vor primi o selecție de fotografii editate profesional și o diploma care atestă absolvirea acestui curs.
  Echipa agenției Angels Events Models organizează și asigură în fiecare an pregătirea concurentelor pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad.

  Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc se realizează online pe facebook-ul agenției Angels Events-Models sau telefonic: 0742531043.

  afis modelling

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.