marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  10 ani de Miss Arad: bilanțul unui deceniu de frumusețe

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 10:37 AM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Anul 2015 reprezintă pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad aniversarea a 10 ani de la prima ediție a proiectului, eveniment anunțat cu surle și trâmbițe încă de anul trecut.

  Concursul județean a dat posibilitatea unui număr aproximativ de 400 de fete să participe la preselecțiile organizate și unui număr de 130 de fete să-și îndeplinească visul de a urca pe scenă în cadrul finalelor, în calitate de ambasadoare ale frumuseții feminine, de-a lungul timpului. S-au oferit 64 de titluri de frumusețe, iar  9 fericite concurente au luat acasă, an după an, titlul „Miss Arad”: Antonia Sandru, Oana Maria Palcu, Debora Bezedea, Lorena Gabor,  Davina Sînjorz, Alexandra Petrescu, Mădălina Petrean, Andra Mădălina Duma și Alexandra Pozsar.

  Concursul a continuat să-și promoveze și să-și susțină căștigătoarele și concurentele, mare parte dintre acestea atingând un succes impresionant pe scena modelingului și a concursurilor de frumusețe, astfel punând Aradul pe harta frumuseții din România.

  Miss Arad a constituit o umbrelă pentru acțiuni umanitare, caritabile și culturale pentru concurentele care au plecat de la acest concurs mai bogate în experiențe sociale.

  Proiectul „Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2015” se va întinde pe o perioadă de 5 luni și va cuprinde campania de promovare a înscrierilor, preselecția, pregătirea concurentelor, finala concursului,  evenimente fastuoase și acțiuni caritabile.

  „Miss Arad”, la fel ca în fiecare an,  este organizat de Asociația Angels Organization.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.