sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curs de modeling „Angels” destinat copiiilor și adolescenților

  de Special Arad | 3 noiembrie 2017, 11:50 AM | Monden

  0

  Copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani sunt invitați să învețe, să se joace și să experimenteze tainele care se află în spatele practicării modelingului și fotomodelingului, în a IX-a promoție a cursurilor de modeling Angels, un proiect deja cu tradiție.

  Cursurile de modeling sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele aradeană Angels Events și Asociația Angels Organization și adună sub aceeași umbrelă următorii profesioniști din urmatoarele domenii: Diana Redei (make-up artist oficial Miss Arad), Cătălin Brie  (hairstylist oficial Miss Arad), Radu Ostafi (fotograf profesionist0, Bianca Tirsin (manechin, Miss Top Model, Miss Arad 2015, Miss Supranational Romania 2017), Bianca Petre (profesor de balet), Adela Răuț Czebely (psiholog, expert managementul emoțiilor, comunicare non-verbală, atitudine). Cursanții vor învața de la aceștia cum să-și pună în valoare potențialul nativ.

  Proiectul se întinde pe o perioadă de 8 săptămâni și include formarea teoretică (seminariile săptămânale a câte 2 ore) și practică (2 sedințe foto și minim o prezentare de modă). După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica noțiunile învățate prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședințe foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

  Cursurile vor avea loc în incinta Clubului Sportiv Royal Dance Sport Arad (B-dul Iuliu Maniu nr 17-21).

  Pentru înscrieri, sunați la numărul de telefon 0742.531.043.

  Detalii și informații suplimentare despre înscriere sunt disponibile pe scoalademodeling.blogspot.ro .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.