Italia: 717 morți în ultimele două zile! 450 și-au pierdut viața în Lombardia

  de - | 16 martie 2020, 9:29 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Italia este țara europeană care resimte cel mai puternic efectul pandemiei de coronavirus. Astăzi, noul bilanț al situației generate de epidemie a fost șocant, la fel ca și duminică: 349 de morți, după ce duminică s-a înregistrat recordul de 368.

  Numai în Lombardia – regiunea considerată unul dintre focarele din Italia – s-au înregistrat, luni, 202 morți. În două zile, aici au murit peste 450 de oameni.

  În total, în Italia au murit până acum 2.158 de oameni, în timp ce în China, țara cea mai afectată și unde numărul de îmbolnăviri este de 80.880, s-au înregistrat, în mai bine de două luni și jumătate, 3.213 decese.

  Bilanțul anunțat luni în Italia indică o creştere de 19,3% a deceselor. Dintre aceste decese, 1.420 au fost înregistrate numai la Milano şi împrejurimi, în regiunea Lombardia.

  Luni, în Italia, au fost confirmate încă 3.233 de cazuri de îmbolnăviri, ceea ce ridică numărul total la 27.980. Este pe locul 2 în lume, după China, iar în prezent sunt la terapie intensivă în Italia 1.851 de pacienți.

  Sursa: digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.