Ionuț Popa: „Poate că asta îmi este soarta. Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”

  de - | 12 ianuarie 2020, 12:19 PM | Povești despre oameni | Sport | Topic special

  0

  De mai bine de un an de zile, fostul antrenor al echipelor UTA, Poli Iași, ACS Poli, Mioveni, Jiul sau FC Bihor, se confruntă cu grave probleme de sănătate.

  Membrii grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună” organizează chiar astăzi, duminică 12 ianuarie, cu începere de la ora 13, o acţiune de suflet, pentru strângere de fonduri la Port Arthur. Doctorul Wili Glaser, Marcel „Marcello” Ionescu și prietenii lor vă aşteaptă cu un meniu de iarnă: varză cu carne de porc (szekely gulaș), răcituri, jumări, precum și alte bunătăţi specifice tăierii porcului.

  „Această acţiune îi este dedicată exclusiv lui Ionuţ Popa, iar cei care vin la eveniment pot dona sume, cât le permite buzunarul, într-o urnă pe care o vom aşeza la intrare, toţi banii urmând să fie donaţi familiei. Mâncarea nu are preţ, este din partea noastră, tocmai de aceea am vrut să facem această acţiune într-o atmosferă caldă, prietenească. Ştim cu toţii situaţia lui Ionuţ Popa, este un arădean de-al nostru şi am zis să îl ajutăm şi noi, pe cât posibil”, spune Marcel Ionescu, unul dintre primii membri fondatori ai grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună”.

  „Sunt la Arad încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta.  Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate”, a declarat Ionuț Popa pentru gsp.ro.

  CUM POATE FI AJUTAT IONUȚ POPA

  Contul deshis pentru situația lui Ionuț Popa:

  „Raiffeisen Bank

  RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

  Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.