duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ionuț Popa, în continuare în comă la secția ATI a Spitalului Județean Arad

  de Lucian Dănilă | 16 iunie 2020, 3:12 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  În urmă cu o săptămână, Ionuț Popa, fostul antrenor al echipei UTA, a suferit un stop cardiorespirator, iar de atunci situația medicală a sa este foarte gravă.

  Ionuț Popa este internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Arad, fiind în comă indusă.

  „Situația medicală a lui Ionuț Popa este gravă. Este intubat la secția ATI și momentan nu sunt noutăți în ceea ce privește starea sa dacă ne raportăm la ultimele zile, sau de când a fost internat aici”, spun surse medicale din cadrul spitalului.

  Fostul tehnician al echipelor UTA, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Șoimii Pâncota sau ACS Poli, are probleme medicale majore începând din luna ianuarie a anului trecut. Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, are mai multe tumori la nivelul capului care nu au putut fi operate. În momentul în care a fost internat în urmă cu șapte zile la Arad, medicii spuneau că tumorile au crescut, iar starea sa s-a agravat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.