vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INVESTIGAȚII: Dimploma de cel mai investigat dinozaur comunistoid local al anului – Florian Torcoș cel Central!

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 8:13 AM | Pamflet

  0

  Ne-a dat în judecată pentru că i-am folosit poza de profil de pe Facebook ca poză principală la articole. Ne-a dat în judecată pentru că am aprobat niște comentarii care-i insultau lookul. Ne-a dat în judecată pentru că nu i-am cerut bani. Ne-a dat în judecată pentru că l-am deconspirat că-i sponsorul lui Bobinuță-pedofilul. Ne-a dat în judecată pentru că i-am golit hotelul de clienți. Ne-a dat în judecată pentru că ne-au crezut mai mult pe noi clienții lui ce scriem decât pe el ce vinde.
  Am câștigat reușind să demonstrăm, urmare a unui interogatoriu la care el însuși s-a supus și s-a automutilat, instanței și bunului simț totodată, că Florian Torcoș e un bătrân dinozaur comunist țepar care merită investigat și transpus în poezie – pe acestă cale ținând să-i mulțumim în primul rând, avocatului nostru, Bogdan Ionescu și, tot în primul rând, Justiției – care a dovedit, prin reprezentanții săi, că se pricepe la literatură mult mai bine decât lasă să se observe la prima impresie.

  DIMPLOMA TORCOS CEL CENTRAL

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.