vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INUTILE: Dimploma „Dragnea cel mare și sfânt” se acordă parlamentarilor kamikaze de la PSD Arad

  de Special Arad | 30 decembrie 2016, 9:26 AM | Pamflet

  0

  Dacă ne spuneau domnii de la PSD Arad, aleși în Parlamentul României, că arădenii le-au dat votul doar ca să facă figurație și să-i dea certificate în alb lui Liviu Dragnea, să pună pe cine vrea mușchii lui premier, atunci alta era „ecuația”.

  PArcă îl auzim pe „El lider maximo PSD”:

  Dragnea: Măi, voi ăștia aleși la Arad, pe cine vreți prim-ministru? Spuneți repede și nu vă șoptiți unul la celalalt că vă trimit acasă!

  Deputat Căprar (fost electricean): Pe… Falcă! Offf… scuzați-mă domnule președinte, nu pot scăpa așa de ușor de el, cum credeam, mă scurtcircuitează încontinuu… Eu cred că dumneavoastră și Mihai (Fifor) știți cel mai bine ce trebuie făcut în continuare.

  Deputat Tripa (fost pădurar): Capul plecat sabia nu-l taie, domnule președinte. Eu cu pomii sunt obișnuit, nu cu oamenii. Nu am nicio propunere.

  Deputat Todor (fost brutar): Cu voia dumneavoastra, și a domnului Fifor, eu sunt ultimul pe listă, pe ultima sută. Ar fi o jignire să propun pe cineva. Mie îmi place de Sulincean ca de pita caldă, sau de pizza caldă, dar el e propus pentru vicepreședinte la Consiliul Județean în mandatul… hm… nu mai țin minte, dar face antrenament zilnic, ca să fie în formă. Nu, nu propun pe nimeni.

  Senator Fifor (filosof tot timpul): Domnule președinte, eu îmi înțeleg colegii foarte bine. Până ieri, alaltăieri, nu scoteau capul nici din birt, nici pe stradă, nici măcar în Primăria Arad nu scoteau capul. Cum să zică ei pe cine? Vă spun eu: pe Falcă! Strategia pe care o urmăresc? Păi îl nominalizăm pe Falcă de mai multe ori până se satură Iohannis să îl respingă și după, pentru că sigur vedem că nu vrea să îl pună, deși e unul de-al lor, îl suspendăm pe președinte!

  Dragnea: Auziți? Voi sunteți depășiți rău de tot! Voi sugerați cam așa: să nu-l punem pe Ștefan cel Mare, adică pe mine, ci să-l punem pe turcul acela… pffff… nu mai știu cum îi spune. O să mă gândesc bine… poate până la urmă o pun pe fiica sa, așa de jucărie pentru mine… Voi sunteți kamikaze rău, măi! Tăiați-le capul la ăștia de la Arad că nu au nicio părere și mă și înfruntă prin indecizia lor! Fifore, tu mai rămâi puțin… (șoptește) Lasă-mă, măi, cu prostiile… Îl pun pe Grindeanu de la Timișoara.

  dimploma-dragnea-cel-mare-si-sfant

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.