miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întrebăm România Împreună – Consultare Națională

  de - | 10 mai 2018, 4:11 PM | Comunicate contra cost

  0

  La 100 de ani de la Marea Unire, Platforma Civică RO100 și Mișcarea România Împreună organizează, sub deviza ”Ascultăm – Acționăm” cea mai mare consultare națională din istoria României: Întrebăm România Împreună.

  Consultarea are la bază un chestionar scurt, urmat de o secțiune demografică. Completarea acestuia va dura aproximativ 10 minute.

  Rezultatele acestei consultări vor fi folosite pentru a dezvolta măsuri, programe, politici publice ce vor fi incluse în programul politic al Mișcării România Împreună.

  În Arad consultarea va debuta sâmbătă 12 mai 2018, în prealabil fiind lansată în 10 mai 2018 în cinci centre regionale din toată țara.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.