duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Încă o moarte fulgerătoare. O tânără doamnă a politicii și vieții sociale din Arad s-a despărțit de orașul pe care-l iubea atât de mult

  de Raluca Medeleanu | 23 iulie 2019, 10:30 AM | Știri Arad

  3

  Dana Babencu a fost una dintre persoanele care a iubit foarte mult orașul în care a trăit, astfel că a încercat să se implice cât mai mult în campanii civice și sociale. A fost membră a Platformei Ro100, a Asociației Aradul Civic și apoi a filialei USR Arad. Peste tot unde a fost, a încercat să facă multe campanii prin care să vină în ajutorul oamenilor.

  Dana Babencu a părăsit această lume în această noapte, la vârsta de doar 49 de ani, după ce a fost internată în spital. Vestea a lăsat mare tristețe printre cei care au cunoscut-o.

  „Astazi este o zi trista pentru noi toti. Asa sunt toate zilele in care cineva cu suflet mare si bun pleaca dintre noi. Dana a fost un om de milioane! Un om pe care ma bucur enorm ca am avut ocazia sa il cunosc, o femeie care mi-a devenit prietena si de la care inca aveam multe de invatat. Dana Babencu a fost una dintre cele mai active si implicate persoane in activitati civice, acea persoana care mereu cauta moduri de a ajuta, de a face activitati de care sa beneficieze si cei mai putin norocosi.
  PRINTRE ULTIMELE MESAJE DE LA EA, PE CAND ERA PE PATUL DE SPITAL, A FOST CEEA CE VEDETI IN POZA DE MAI JOS. CHIAR SI ATUNCI, SE GANDEA LA CUM SA FACA BINE. ASADAR, CINE DORESTE SA AJUTE SECTIA DE TERAPIE INTENSIVA SI SA DONEZE/SPONSORIZEZE SPITALUL CU DOUA APARATE DE AER CONDITIONAT DE 15000*BTU, ROG SA O FACA IN NUMELE EI.
  Drum lin spre ingeri, draga Dana!”
  , scrie Alina Pop pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.