Instituțiile arădene din prima linie de luptă împotriva Coronavirus au primit noi echipamente de protecție

  de Special Arad | 25 martie 2020, 12:36 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  (foto: ISU Arad)

  Astăzi au intrat în folosința instituțiilor din Județul Arad care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus noi echipamente de protecție, anunță Prefectura Județului Arad.

  Echipamentele sunt primite din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și au fost repartizate Serviciului Județean de Ambulanță Arad, Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalului din Ineu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad.

  În total, au fost primite și repartizate: 600 de măști tip ffp3, 3000 măști ffp2, 480 costume de protecție și 1900 perechi de mănuși.

  De asemenea, în folosința ISU „Vasile Goldiș” Arad au intrat 150 seturi de echipament individual de protecție, de nivel mediu, compuse din cască cu vizor, mănuși, ochelari și cizme. Aceste echipamente vor fi folosite de cadrele ce vor asigura activitatea de transport specializat a persoanelor confirmate de a fi infectate cu noul tip de coronavirus.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Medicii de familie din centrele de permanenta unde se adreseaza toata lumea si unde majoritatea neasiguratilor ascund ca vin din zone cu probleme, ca deobicei nu primesc nimic. De cabinetele de medicina de familie nici nu mai vorbesc. Daca continua asa tara asta ramane fara medici functionali.

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Eu as propune resetarea de la zero a tururor institutiilor publice cu interdictia de a mai ocupa o functie in paratul de stat pe minim 20 de ani a tuturor care astazi se afla intr-o functie publica in administratia publica centrala, in cea locala preum si desfiintarea TUTUROR partidelor politice, organizarea de alegeri anticipate in sistem de vot nominal si desfiintarea castei magistratilor prin inlocuirea tuturor judecatorilor prin curti cu jurati (cetateni simpli selectati sa compuna complete de jurati in mod aleator).
   Totodata se se impuna un moratoriu privind exploatarile resurselor naturale (in principal a padurilor) altfel decat sub control strict si cu luarea in considerare a interesului generatiilor urmatoare.
   Cumva trebuie sa ne reluam tara asta transformata in feuda politicienilor, hotilor, amantelor si a grupurilor de interese interne si externe.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.