Instalația de oxigen de la Spitalul TBC este de acum funcțională

  de Special Arad | 28 martie 2020, 11:10 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Astăzi, 28 martie, s-au finalizat lucrările necesare pentru ca instalația de oxigen de la clădirea din strada Stephan Ludwig Roth – destinată acum pacienților cu Coronavirus – să aibă capacitatea necesară de a menține aparatura ATI, se anunță într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean Arad.

  Acest lucru înseamnă că secția de ATI din acest imobil devine funcțională și, de mâine dimineață, pacienții care necesită terapie intensivă vor fi internați aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.