luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Inspectoratul General pentru Imigrări anunță întreruperea activităților în sistemul informatic în perioada 12 – 15 iunie

  de Special Arad | 12 iunie 2020, 7:59 AM | Naţional

  0

  Inspectoratul General pentru Imigrări informează că, începând de vineri, 12 iunie, ora 13:00, și până la data 15 iunie a.c., la nivelul instituției sunt programate activități de relocare a echipamentelor Data Center, fapt pentru care nu pot fi efectuate activități în sistemul informatic.

  În acest context, portalul online de programare a documentelor, PORTAL IGI, cât și aplicația de înregistrare a străinilor nu vor fi funcționale în această perioadă.

  „De asemenea, site-ul public nu va fi operațional, iar activitatea de relații cu publicul la ghișeu va fi supendată în toate structurile teritoriale de imigrări.

  Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, însă demersul este unul necesar și are ca scop optimizarea fluxurilor de lucru și buna desfășurare a activității instituției.

  Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se mai arată în comunicatul IGI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.