Înotătoarea Liliana Szilagyi, abuzată sexual de tatăl ei

  de - | 30 decembrie 2021, 2:11 PM | Internaţional

  0

  (foto: Instagram @lilianaszilagyi)

  Înotătoarea maghiară Liliana Szilagyi (25 de ani) face dezvăluiri cutremurătoare. Reprezentata Ungariei la Jocurile Olimpice de la Londra, în proba de 100 m fluture, a trăit un adevărat coșmar în copilărie, iar acum a mărturisit în public traumele trăite.

  „La 25 de ani, sunt gata să spun cele mai grele cuvinte pe care le-am exprimat vreodată. După atâta durere și luptă, m-am trezit. Am fost abuzată. De un om de la care ar fi trebuit să primesc cea mai mare dragoste.

  Tatăl meu m-a abuzat. Fizic, emoțional, sexual. Din copilărie. În mod constant și imprevizibil, fie că a fost vorba despre pedepse fizice, intimidare, privare de dragoste și atenție sau abuz sexual. Mulți ani aș fi făcut orice pentru ca tatăl meu să mă iubească, dar am trăit o iluzie perfectă.

  A fost o călătorie foarte lungă pe care o las în urmă acum. În 2016, după Campionatele Europene, am rupt relația cu tatăl meu, iar de atunci am fost numită în diferite moduri. Eram o marionetă, iar lumea nu vedea decât o familie iubitoare, de succes, cu rezultate de talie mondială.

  Tatăl meu va avea cu siguranță versiunea sa. Tatăl meu, dr. Zoltan Szilagyi, un avocat bogat, cu maniere perfecte și antrenor de înot care se ocupă de copii. Despre care probabil nimeni nu ar crede ceea ce este cu adevărat.

  Dar orice atac va urma, nu mă deranjează, pentru că sentimentul de libertate este mai bun decât orice și nu mai sunt sclava. Din păcate, când l-am lăsat pe tatăl meu cu mama, sora mea mai mică a rămas cu ea și de atunci nu am mai avut și nu pot avea o relație cu ea. Cu siguranță există o altă realitate în capul lui, conform căreia este posibil ca inamicul să fiu eu”, a scris Liliana Szilagyi într-o postare pe Instagram.

  Tatăl ei, Zoltan, participant la trei ediții ale Jocurile Olimpice, i-a fost antrenor până în 2016.

  Sportiva Liliána Szilágyi s-a născut la Budapesta, ea are însă origini în România, deoarece bunica ei, actrița unguroaică Margit Bara, s-a născut la Cluj-Napoca.

  Sursa: ziare.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.