Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

  de Special Arad | 10 aprilie 2014, 2:00 PM | Auto

  0

  Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.

  Infiniti pregăteşte lansarea unui crossover de segment mic, bazat pe Nissan Juke, anunţă cei de la Left Lane. Vestea a venit în cadrul unei prezentări a mărcii Infiniti, unde erau anunţate noutăţile pregătite pentru Salonul Auto de la Beijing. Marca premium din Japonia va explune la respectivul salon auto un crossover care prezintă silueta lui Nissan Juke, care a fost şi confirmat pentru lansare în decursul anului curent. Alături de acest crossover, japonezii vor expune şi facelift-ul lui QX80, unul dintre cele mai mari modele din gama lor, scrie automarket.ro.

  În 2014, Infiniti va lansa şapte modele în China, printre care se numără şi crossoverul bazat pe Nissan Juke. Gama va include modelele QX50, QX60, QX70 şi facelift-ul lui QX80, alături de două versiuni ale berlinei Q50. Lansările mărcii Infiniti în China au rolul de a creşte vânzările constructorului premium din Japonia pe cea mai mare piaţă auto din lume, aflată într-o continuă creştere. Vânzările Infiniti în China au crescut cu 50% în 2013 faţă de anul precedent, iar primul sfert al anului curent a fost şi mai impresionant, având o creştere de 153% faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă a anului trecut.

  Infiniti ar putea să vândă respectivul crossover doar pe piaţa din China, un asemenea model nemaifiind anunţat de reprezentanţii mărcii pentru alte pieţe pe care activează constructorul. Decizia ar putea fi legată şi de faptul că producţia crossoverului va fi realizată în uzina Nissan din Xiangyang, China, pentru a evita taxele suplimentare aduse modelelor de import.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.