Un alt ofițer de rang înalt rus, confirmat a fi eliminat în Ucraina

  de - | 20 March 2022, 9:04 PM | Internaţional

  0

  Căpitanul Andrei Pali, adjunct al comandantului flotei ruse din Marea Neagră, a fost ucis în războiul din Ucraina, a anunţat duminică guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaev, citat de Reuters.

  Pali a căzut în luptă în portul Mariupol din sud-estul Ucrainei, a anunţat Razvojaev printr-un mesaj pe Telegram.
  Marina militară rusă nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta.
  Portul Sevastopol de la Marea Neagră este o bază importantă a forţelor navale ruse, în peninsula Crimeea, teritoriu ucrainean anexat de Rusia în 2014.

  Andrey Paly s-a născut în 1971 la Kiev. În 1992 a absolvit Școala Superioară Politică Navală din Kiev, specializarea psihologie socială. A fost comandant adjunct al companiei 4 a regimentului 2 din Garda Națională a Ucrainei. Potrivit lui Mihail Razvozhaev, în 1993 a refuzat să depună jurământul în Ucraina și a mers să servească în Flota de Nord.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.