Încă un medic român a murit din cauza COVID-19. Zilele trecute, colegii săi lansau un apel la donare de plasmă

  de - | 7 septembrie 2020, 9:45 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Un medic din Dolj confirmat cu coronavirus a murit. Zilele trecute, colegii săi lansau un apel pe Facebook la donare de plasmă, pentru a o salva. Este cel de-al 12-lea deces al unui medic confirmat cu coronavirus în România.

  Anunțul decesului doctoriței Cristiana Pirsoi a fost făcut pe Facebook, duminică seara, de Livia Davidescu, medic primar din Craiova.

  „Dr. Cristiana Pirsoi. Primul medic din Dolj care a plecat la îngeri. A pierdut lupta cu Covid-19. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris Livia Davidescu, citată de Observator.

  Cu o zi înaintea tragicului anunț, chiar medicul Davidescu posta un anunț în care făcea apel la donare de plasmă, pentru a o salva pe doctorița din Dolj infectată cu coronavirus, scrie ziare.com.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.