duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un „girofar” în Arad… Dar acesta-i doar pe jumătate…

  de Raluca Medeleanu | 22 august 2015, 6:08 PM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  În stilul devenit deja caracteristic pentru centrul orașului nostru, și-a făcut apariția, recent, încă o clădire istorică ce sparge tiparele oricărui bun simț al regulilor de recondiționare.

  Vă prezentăm „Limodana Aradului”, ultima clădire ce a avut „norocul” să primească o schimbare de „look”. Dar spre deosebire de altele, care măcar au fost renovate în totalitate, frumusețea asta „exotică” a primit „straie” doar pe jumătate. Iar „straiele” astea mirifice i se potrivesc de minune. Așa cum o minijupă o prinde excelent pe străbunica Safta. Căci clădirea are cu mult peste vârsta unei pensionare, iar regulile spun clar că renovarea acestor fel de clădiri trebuie să se facă în culoarea inițială, sau, cel puțin, cu o nuanță similară. Noi suntem „siguri” că astfel de culori „turbate” erau fooooarte folosite acum 100 de ani!

  Dar ce mai contează, nu-i așa? Într-un oraș în care „bubuie” cultura, mai are cineva timp pentru chestii mărunte precum paragrafele Planului Urbanistic al Zonei Protejate, pe care nimeni nu dă oricum doi bani? 

  Nu. Noi, locuitorii Aradului, trebuie doar să ne mulțumim că nu ne cad clădirile în cap și să fim recunoscători când câte una se mai și repară.

  Admirați-o, așadar, în toată splendoarea ei. Bravos proprietari, bravos Primărie!

  11947537_943527972393748_8401499691321617739_n

  Sursa foto: Sebastian Bulumac / Facebook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.