Pola Zilei: Ce vă doare cel mai tare din cele promise și nerealizate în Arad?

  de E. Nola | 24 July 2021, 11:24 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: entertrainer.tv)

  E o întrebare de mare actualitate din moment ce în CLM tocmai au fost clarificate niște probleme, mai exact s-a votat împotriva unor proiecte care se vântură pe buzele politicienilor locali din vremuri de mult uitate.
  Și pentru că atunci când spunem politicieni locali ne referim, tot așa, din vremuri imemoriale, la un om și cercul strâns și strâmt din jurul său, credem că a sosit momentul să facem un fel de sinteză, să tragem linie, cum ar veni, și să vă întrebăm: ce mai ziceți, gândiți și simțiți atunci când auziți de aceste promisiuni neonorate?

  Nu ne cramponăm de lucruri care nu depind doar de cei care ne administrează și ne conduc – cum ar fi, de exemplu, investiția Skoda, ratată și realizată tocmai în Turcia – vorbim de treburi simple, firești și la îndemâna administrației, lucrări și investiții care ni se promit, dar mereu intervine ceva și nu se mai realizează.

  Ia vedeți!

  Sondaj: Ce vă doare cel mai tare din cele promise și nerealizate în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.