Încă o persoană îmbolnăvită cu coronavirus a murit. Bilanțul deceselor ajunge la 14 în România

  de Special Arad | 25 martie 2020, 5:57 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Spitalul din Suceava

  Autoritățile au confirmat al 14-lea deces provocat de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020.

  Bărbatul, care suferea de obezitate, a decedat miercuri după amiază. Este cel mai tânăr pacient decedat până acum în România.

  Șase din cei 14 oameni care au murit până acum din cauza coronavirusului erau internați la Spitalul Județean Suceava, spital care s-a închis miercuri.

  În cursul zilei 24.03.2020, echipa Ministerului Sănătății condusă de dr. Nelu Tătaru, secretar de stat a făcut o primă evaluare a activității Spitalului Clinic Județean Suceava în contextul răspândirii noului coronavirus.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.