Încă 7 pacienți vindecați de Covid-19 la Arad. Totalul vindecărilor se ridică la 229 în județul nostru!

  Conducerea Spitalului Județean Arad anunță că șapte pacienți, diagnosticati cu COVID-19, au fost declarați vindecați și externați astăzi, 1 mai, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative.

  Menționăm că, în total, de la începutul pandemiei și până azi, au fost externați ca vindecați de coronavirus 229 de pacienți de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, din totalul de 565 îmbolnăviri. În ceea ce privește numărul deceselor înregistrat la Arad, acesta este de 54.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.