Încă 105 cazuri de Covid-19, la Arad, în ultimele 24 de ore

  de Raluca Medeleanu | 20 octombrie 2020, 1:26 PM | Știri Arad

  2

  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Județul Arad se prezintă cu 105 noi cazuri depistate în ultimele 24 de ore.

  În ceea ce privește numărul deceselor, Aradul nu figurează cu niciun deces în ultima raportare.

  Potrivit datelor statistice, județul nostru figurează cu un indice de infectare de 1,87 la mia de locuitori. Astăzi, la Prefectura Arad are loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în urma căreia se va stabili ce măsuri se vor lua pentru următoarea perioadă, în școli, în localuri, pe străzi etc. Vom reveni cu un articol separat despre acest subiect, în cursul acestei zile.

  UPDATE

  Șapte localități din Arad au trecut pragul de 3, al indicelui de infectare. Chișineu-Criș, Curtici, Șimand, Tauț, Vărădia de Mureș, Vârfurile și Zerind. Elevii din aceste școli vor învăța doar online în următoarea periodă, până la o nouă raportare.

  Află aici situația școlilor din întregul județ Arad:

  În județul Arad, 35 de școli sunt cuprinse în scenariul roșu. Peste 1700 elevi învață doar online în această perioadă. Vezi situația în care se află fiecare școală

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.