vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În premieră, lucrări originale ale lui Salvador Dalí la Muzeul de Artă Arad!

  de Tomck@t | 18 februarie 2020, 9:58 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Pentru prima oară, arădenii vor avea ocazia de a vedea la Muzeul de Artă lucrări originale ale marelui artist, Salvador Dalí.

  Expoziția „Unexpected Dalí” surprinde aspecte majore din opera celui mai mare artist al timpurilor noastre – Salvador Dalí. Expoziția de la Arad reunește lucrări originale ale lui Dalí: litografii, piese din ceramică, lucrări din bronz și argint, lucrări de tapiserie.

  Operele de artă fac parte din colecția familiei Kesauri. Colecția este păstrată în diferite țări ale UE, lucrările fiind expuse în mod regulat în muzeele și galeriile de stat din țările UE, sub formă de expoziții individuale.

  Expoziția „Unexpected Dalí” va avea vernisajul la Muzeul de Artă, sala Ovidiu Maitec (str. Gheorghe Popa de Teiuș, 2-4, etaj II), la data de 27 februarie și va rămâne deschisă până la data de 26 aprilie 2020. Expoziția va putea fi vizitată după orarul normal al muzeului, de marți până duminică, între orele 9:00 și 17:00.

  Bilete de intrare, inclusiv la vernisaj:
  Adulți – 25 lei
  Copii (7-17 ani), pensionari și studenți – 16 lei
  Copii sub 7 ani: gratuit
  Familie (2 adulți) 50 lei + 10 lei/copil (7-17 ani)
  Grup școlar (de la 15 elevi): 10 lei/ elev; gratuitate: profesorul coordonator
  Biletele se pot achiziționa de la casieria Muzeului de Artă în perioada 26 februarie-26 aprilie 2020 și sunt valabile pentru vizitarea întregului Muzeu de Artă Arad.

  Fotografierea la expoziție este interzisă!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.