sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sute de filme clasice online, gratuit!

  de - | 3 iunie 2017, 12:54 PM | Film

  0

  Scurtmetraje și lungmetraje regizate de regizori celebri, precum George Lucas, Christopher Nolan, David Lynch, Tim Burton, Jean Cocteau, Andy Warhol, Salvador Dali şi Charlie Chaplin, Andrei Tarkovski, David Cronenberg, Sofia Coppola sau Wes Anderson pot fi vizionate online, gratuit, potrivit Digi 24… și nu, de data aceasta nu e un serviciu RCS & RDS 🙂

  Filmele sunt disponibile pe OpenCulture.com.

  Aici pot fi găsite și numeroase documentare, animații și filme mute, potrivit playtech.ro. Aceasta este o platformă online prin care se dorește promovarea culturii și a educației în mediul virtual.

  Tot aici mai puteți găsi peste 1.100 de diverse cursuri online sau în jur de 2.000 de audio book-uri, eBook-uri și diverse alte tipuri de scrieri. De exemplu, cursurile cuprind o vastă arie de discipline, de la astronomie, IT și inginerie, până la istorie, biologie și științe politice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.