Îi place iarba! Două victorii într-o zi pentru Marius Copil. Arădeanul s-a calificat pe tabloul principal al challengerului de la Nottingham

  de Dan Lazăr | 7 June 2022, 7:26 AM | Sport | Topic special

  0

  Tenismanul arădean Marius Copil a reuşit să câștige cele două partide susținute luni în calificările turneului challenger desfășurat pe iarbă de la Nottingham, dotat cu premii totale de 134.920 de euro.

  Copil (268 ATP) a dispus în primul tur al calificărilor de britanicul Harry Wendelken (20 ani, 646 ATP) cu 6-4, 7-5, după o oră şi 32 de minute, iar în finala calificărilor a învins un alt britanic, pe Aidan McHugh (21 ani, 325 ATP), cu 6-4, 6-4, după o oră şi 30 de minute. „Tunarul din Carpați” a strâns în aceste două jocuri 21 de ași (13, respectiv 8).

  În urma acestor succese, Copil și-a asigurat 1.320 de euro şi 5 puncte ATP.

  Marți, în primul tur al tabloului principal, arădeanul îl va întâlni pe kazahul Mihail Kukuşkin (34 ani, 166 ATP), în fața căruia a câștigat două din cele patru partide susținute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.