sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ICIM i-a prelungit contractul lui Broomfield și o așteaptă pe Williams!

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2014, 2:46 PM | Sport

  0

  Broomfield este prima lovitură pe care o dau cei de la ICIM pentru viitorul sezon. Americanca și/a prelungit contractul pe încă un sezon cu vicecampioana națională și se alătură astfel lui Crăciun, Manea, Manta și Mercea în reconstrucția echipei pentru campionatul care urmează.

  Pivotul din Statele Unite a semnat prelungirea contractului înainte de a pleca în vacanță. Este cea de a cincea jucătoare din lot care și-a prelungit înțelegerea cu ICIM după autohtonele Crăciun, Manea, Manta și Mercea.

  Cum antrenorul Jose Araujo a rămas și el, pentru cel puțin un an, este de așteptat ca oficialii arădeni să încerce menținerea și a altor jucătoare care au evoluat pentru gruparea arădeană în sezonul recent încheiat.

  Surpriza ar putea veni tot de peste ocean. Conform contului de facebook a ICIM, americanca Destiny Williams nu a fost inclusă în lotul lui Chicago Sky pentru noul sezon și va rata astfel debutul în WNBA. Nu este exclus ca aceasta să revină la Arad în această vară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.