miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ICIM, turată la maxim în Liga Europei Centrale!

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2014, 6:13 PM | Sport

  0

  Vicecampioana României la baschet feminin, ICIM Arad, a acumulat maximum de puncte după primele două jocuri din Liga Europei Centrale. După victoria de la Viena, aseară, fetele antrenate de Jose Araujo și manageriate de Marcel urban au câștigat, destul de greu, cu Piestanske Cajky.

  ICIM s-a impus în primele trei sferturi, pierzându-l pe ultimul la diferență de trei puncte. Slovacele au fost destul de greu de bătut, dar importantă rămâne victoria. A fost ICIM Arad – Piestanske Cajky 78-72 (28-23, 18-16, 17-15, 15-18).

  De la arădence au marcat: Simmons 16 puncte, Engelman şi Broomfield câte 14, Brosovszky şi Plouffe câte 10, Milovanovic 7, Fussell 3 şi Nagy 2, pe parchet mai intrând şi Crăciun. Principalele marcatoare din tabăra oaspetelor au fost Tatham şi Steslikova, ambele cu cîte 21 de puncte.

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.