vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ICIM a bătut Alexandria și a mai îndulcit amarul înfrângerii cu Sepsi

  de Special Arad | 10 ianuarie 2015, 9:50 PM | Sport

  0

  Vicecampioana României la baschet feminin, ICIM Arad, a câștigat meciul din această seară de pe teren propriu împotriva celor de la Alexandria.

  Fetele antrenate de Jose Araujo aveau nevoie de un succes după înfrângerea categorică în fața celor de la Sepsi din meciul disputat la mijlocul săptămânii. Simmons și Broomfield au făcut diferența încă din primul sfert, când ICIM a condus cu 24-15.

  Alexandria a încercat să revină, dar arădencele au părut mereu stăpâne pe situație și au reușit să își conserve toate punctele puse în joc câștigând în cele din urmă la doar patru puncte diferență. A fost un meci dificil în compania unei echipe care câștigase partida din toamnă de la Alexandria.

  ICIM se menține pe poziția a patra în clasament. Ântr-un alt meci, Alba Iulia a învins la Târgoviște cu 69-59.

  Miercuri seara, echipa arădeană va juca în Liga Europei Centrale contra echipei Post Wiena, meci care are loc în Sala Polivalentă din Arad.

  ICIM: Simmons 26 puncte, Broomfield 17, Plouffe 11 puncte și 12 recuperări, Engelman 8 puncte, Crăciun 5, Brosovszky 5 și Nagy 2.

  Alexandria: Stroman 19 puncte, Arnold 14, Şipoş 11, Webb 11, Voicu 6, Coffey 6, Miteva 2 și Chivu 1.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.