duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Clasico” de coșmar! ICIM a pierdut din nou pe teren propriu cu Târgoviște (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 7 decembrie 2014, 9:14 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  ICIM pare a fi făcut un complex în fața celor de la Târgoviște în meciurile disputate pe propriul parchet. După ce a pierdut unul dintre meciurile din finala campionatului trecut pe propria arenă, fetele lui Araujo au pierdut și în această seară.

  Jocul a părut dezechilibrat încă din start, fetele de la ICIM conducând doar cu 1-0, după care dâmbovițencele au început să marcheze punct după punct și să ia, încet dar sigur, avans pe tabela de marcaj. După primul sfert, Givens și compania conduceau cu 20-15, iar avansul s-a păstrat și după sfertul al doilea: 30-34.

  Putem invoca și pe „Zeița Fortuna”… În timp ce arădencele au ratat multe coșuri în care mingea efectiv dansa pe inel, cele de la CSM Târgoviște au punctat la aproape fiecare astfel de fază. Totuși, împinse de la spate de un public minunat, fetele lui Araujo au reușit pentru prima dată să egaleze în minutul 4 al sfertului al treilea: 40-40. Mai mult, au și condus destul de consistent la un moment dat cu 52-48, dar apoi dâmbovițencele au apăsat pedala de accelerație și au făcut 52-58!

  ICIM s-a mai apropiat o dată periculos pe tabelă la 59-61, dar câteva ratări în lanț le-a dat șansa oaspetelor să să distanțeze din nou și să câștige partida cu scorul de 63-71.

  Marcatoare:

  Arad: Simmons 19 puncte (2×3), Engelman 14 (1×3), Broomfield 13, Milovanovic 8 (1×3), Plouffe 7 și Crăciun 2.

  Târgovişte: Givens 23, Coker 21, Whittington 10, Green 7 (1×3), Watson 4, Stoenescu 3 (1×3) și Huţanu 3.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.