Update ICIM e în direct la DigiSport! Arădencele au plecat la Târgoviște

  de Lucian Dănilă | 5 May 2014, 4:05 PM | Sport

  0

  Baschetbalistele de la ICIM au plecat spre Târgoviște unde continuă finala campionatului național feminin. După două partide disputate la Arad scorul general este egal, 1-1, iar arădencele sunt obligate să câștige cel puțin unul dintre cele două meciuri care au loc mâine și miercuri în cetatea Chindiei.

  După lungi discuții referitoare la transmiterea în direct a partidei de canalul DigiSport, în grila postului apare că acesta va fi difuzat în direct, pe canalul DigiSport2, cu începere de la ora 18. este vorba doar despre partida de mâine seară, cea de miercuri nefiind inclusă până acum în program. Probabil oficialii clubului CSM Târgoviște sunt încă în discuții cu reprezentanții televiziunii amintite.

  ICIM și-a propus la Târgoviște cel puțin cât au reușit gazdele de mâine la Arad, adică minim o victorie din cele două meciuri. Nu este ceva imposibil, mai ales că dacă ne amintim finala de anul trecut, arădencele au câștigat două dintre cele trei meciuri chiar pe terenul dâmbovițencelor. O victorie la Târgoviște ar face ca meciul decisiv, al cinciliea, să se dispute la Arad săptămâna viitoare.

  Partidele de la Arad au arătat că cele două echipe sunt foarte apropiate valoric și doar detaliile pot face diferența. reamintim că ICIM a pierdut primul joc cu scorul de 77-78, cu un coș marcat în ultimele trei secunde de Smith, iar pe a doua a câștigat-o după prelungiri, scor 87-86, după ce Cocker a trimis meciul la timpul suplimentar cu o aruncare de trei puncte în ultima secundă!

  În formația arădeană este posibilă revenirea Suzanei Milovanovic, care la Arad a avut mai mult rolul de antrenor secund, dar o decizie în ceea ce o privește va fi luată de antrenorul Jose Araujo cel mai probabil cu câteva ore înainte de startul partidei.

  Număr limitat pentru suporterii arădeni și numai la meciul 4!

  Primăria Arad a pus la dispoziţia susţinătorilor echipei ICIM un mijloc de transport cu care aceştia vor face deplasarea la Târgoviște. Numărul maxim de locuri disponibile este de 17 persoane, iar plecarea se va face miercuri, 7 mai, la ora 8:30 din faţa stadionului UTA. Deplasarea este gratuită, iar înscrieri se pot face la numărul de telefon: 0740763992.

   

  UPDATE: DigiSport3 va transmite în direct și meciul al patrulea al finalei, miercuri de la orele 20.15!

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.