vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Nu am ce să le reproșez băieților, au luptat pentru fiecare minge”

  de Lucian Dănilă | 27 noiembrie 2021, 10:55 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint era vădit afectat după o nouă înfrângere a echipei sale pe teren propriu, a treia în acest campionat și a patra de la startul sezonului dacă o adăugăm și pe cea de la Botoșani. UTA a pierdut din nou un meci în care a controlat autoritar jocul, dar adversarul a marcat la singura acțiune la poarta arădenilor.

  „Eu n-am ce să le reproșez băieților, ei s-au luptat pentru fiecare minge, au făcut tot posibilul să avem situații. Șansa nu se poate antrena. Mă gândesc la meciurile pe care le-am pierdut pe teren propriu. Cu CFR, am pierdut din cauza unui gol fantastic al lui Chipciu, apoi am avut ocazii fantastice. Cu Chindia, am luat gol din aut. Acum, la fel, cu tot respectul pentru FC Argeș, dar n-a avut șut pe poartă. E clar că, din moment ce am pierdut, am făcut greșeli.

  Trebuie să facem o analiză, dar să rămânem fideli principiilor noastre. Echipa nu a arătat rău, dar sunt și astfel de momente în fotbal, pe care eu nu pot să mi le explic. Nu e niciun blocaj, am avut o săptămână foarte bună, în care jucătorii au arătat poftă, încredere la antrenament. Ghinionul nu se poate antrena, vom rămâne fideli principiilor noastre”, a declarat Gyuszi Balint.

  UTA a pierdut o șansă foarte mare de a reveni pe primele șase poziții, acolo unde după această victorie este în acest moment FC Argeș. Urmează o deplasare foarte dificilă pe terenul celor de la FCSB.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.