duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Claudiu Keșeru: „Dacă nu mai trebuie să ne prezentăm, sau trebuie să fim sub linie, să ne spună”

  de Lucian Dănilă | 9 mai 2023, 3:29 PM | Sport

  0

  Mult au așteptat fanii arădeni o evoluție de excepție a celui mai titrat fotbalist din istoria clubului UTA, dar și al celui mai bine plătit din lotul actual al arădenilor.

  De cele mai multe ori a fost rezervă, iar alteori nu a prins nici măcar lotul, dar aseară Keșeru a fost cel mai bun jucător al meciului pe care UTA l-a încheiat la egalitate cu FC Argeș.

  Dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut două puncte după un penalty dictat la ultima fază, asta după ce până atunci FC Argeș a mai beneficiat de două lovituri de pedeapsă, Keșeru a refulat la finalul partidei.

  Mă bucur că n-au mai fost încă două minute, să mai pună încă una pe var. E prea mult.

  Eu sunt calm, nu obişnuiesc să vorbesc despre arbitri, dar ce s-a întâmplat astăzi, la un meci în care nu era loc de nicio discuţie. La cum s-a derulat jocul, nu trebuia să existe aşa ceva la final. Nu ştiu care a fost ultimul meci în care s-au acordat trei lovituri de la 11 metri.

  I-am auzit pe colegi vorbind de reluări. Nu se poate! Atâta vă zic. Un apel, către toate persoanele competente. Vă rugăm, dacă nu mai trebuie să ne prezentăm la meciuri şi trebuie să fim sub linie, să ne spună.

  Noi venim, facem tot ce ţine de noi, dar nu se poate”, a spus Claudiu Keșeru, la finalul meciului FC Argeș – UTA, scor 2-2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.