sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Iacob: „Avem și noi familii, copii acasă…”

  de Lucian Dănilă | 9 mai 2023, 3:37 PM | Sport

  0

  Portarul Bătrânei Doamne, Florin Iacob, a avut o evoluție foarte bună ieri seară la Pitești, amintind de evoluțiile sale din primele două sezoane la UTA, evoluții care l-au adus în atenția selecționerilor echipei naționale a României.

  A avut două intervenții foarte bune la mingile trimise spre poartă de Șerban sau Bassong, dar a și apărat un penalty executat de Calcan. Din păcate pentru el, pentru echipa sa și pentru arădeni în general, UTA a fost egalată în urma a altor două penalty-uri dictate de arbitrul Cojocaru, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

  La orice contact în România se dă penalty. Nu învăţăm nimic din afară. Credeţi că în Anglia se dădea vreodată penalty-ul al treilea?

  Şi un limbaj aşa nepotrivit al lui domnului Cojocaru cu mine. ‘Pleacă de aici’. Păi, sunt câine? Ce sunt? Suntem foarte nervoşi, dezamăgiţi. M-am uitat la fază. Nu văd niciun contact nicăieri, sar paralel. Îşi bate joc de munca tuturor.

  Avem şi noi familii, copii acasă. Trebuie să ne luăm salariile, depindem de SuperLigă. Nu vreau să mă duc în liga a doua.

  Suntem la mâna noastră, încă. Suntem la fotbal, e contact. Nu suntem la şah să nu-l lovesc pe omul care mută”, a spus Florin Iacob, la finalul meciului cu FC Argeș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.