Grupul de Comunicare Strategică: 349 noi cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2

  de Special Arad | 26 December 2021, 11:18 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  0

  Grupul de Comunicare Strategică a transmis că, în ultimele 24 de ore, s-au confirmat 349 noi cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

  „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 26 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate  349 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2”, a transmis, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

  De asemenea, au fost raportate 15 decese.

  „Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.