Grecia va intra în „lockdown parţial” începând de marţi

  de - | 31 octombrie 2020, 3:52 PM | Internaţional

  0

  Atena (foto: Josiah Lewis, Pexels.com)

  Prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a anunţat sâmbătă un „lockdown” parţial începând de marţi pentru combaterea celui de-al doilea val de COVID-19, cu restricţii de circulaţie pe timp de noapte şi închiderea o lună a barurilor, restaurantelor şi sălilor de sport în nordul ţării şi regiunea Attica, ce include capitala Atena, cele mai populate zone, informează agențiile internaționale, preluate de Agerpres și HotNews.
  „Nu este o izolare ca în primăvară”, a asigurat şeful guvernului într-un mesaj televizat adresat naţiunii.
  „Aceste noi reguli (…) se concentrează pe două surse care sunt verificabile, favorabile răspândirii virusului: divertismentul şi deplasarea oamenilor”, a precizat el.
  Şcolile şi magazinele reţelelor de retail în special vor rămâne deschise.
  „Este un plan de o lună pentru a încerca să nu afectăm Crăciunul”, a spus premierul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.