Garda forestieră a depistat peste 3.000 de copaci tăiaţi ilegal într-un judeţ din România

  de Special Arad | 22 septembrie 2019, 10:11 AM | Naţional

  0

  Peste 3.000 de copaci au fost tăiaţi ilegal în fondul forestier al oraşului Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud, au stabilit reprezentanţii Gărzii Forestiere Cluj, în urma unor verificări efectuate în zonă. Valoarea prejudiciului se ridică la peste un milion de lei.

  Potrivit unui comunicat al Gărzii Forestoere Cluj, controlul în fondul forestier proprietate a oraşului Sângeorz-Băi a început în 2018 şi încă nu a fost finalizat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, dar şi a faptului că verificările din teren se fac în condiţii grele, cum ar fi pantă foarte mare şi grohotiş la suprafaţă.

  sursa: Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.