joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fox News de Arad: o vulpe a început să dea târcoale Primăriei și Tribunalului… | Video

  de Tomck@t | 6 aprilie 2020, 11:24 AM | Animal Special | Recomandările editorilor | Strada

  1

  De când pandemia COVID-19 a închis oamenii în locuințe, peste tot în lume, au început să-și facă apariția animalele sălbatice pe străzile pustii. În Santiago de Chile a fost zărită o puma, în San Francisco se plimbau în voie lupi și coioți, capre de munte pe străzile din Llandudno, Wales, o familie de mistreți în Bergamo, Italia, și o zibetă pe străzile orașului Calicut din India, aceasta din urmă fiind de altfel o specie pe cale de dispariție și un animal care, în anii 2002–2003, a fost purtător al primului Coronavirus în China… dar să trecem peste acest amănunt.

  Nici la Arad nu puteau să lipsească animalele de pe străzi în această perioadă pandemică, dat fiind faptul că orașul nostru oricum are o lungă istorie contemporană cu tot felul de animale domestice (porci, vaci, cai) și uneori chiar exotice (cangur) care se aventurează pe străzile urbei. De familionul de șobolani nici nu mai pomenim.

  Cea mai nouă vedetă este o vulpe care își face curaj și pătrunde tot mai mult în inima orașului. Patrupedul a fost zărit la Arad încă înainte să fim obligați să stăm în case, la începutul lunii martie, însă doar pe faleza Mureșului. Ieri seara, în schimb, vulpea a fost zărită în fața Tribunalului Arad, căutând mâncare printre gunoaie și s-a perindat și prin parcarea Primăriei.

  Poate vrea să devină cetățean cu acte în regulă…

  Acum 10 minute în fața tribunalului Arad!
  De mai stăm o lună așa…😂😷🦊🦁🐳🐉🦥

  PS: A fost și în parcarea Primăriei. 😸

  Posted by Raul Rareș Duca on Sunday, April 5, 2020

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.