Bovină căzută într-o rigolă din lemn, salvată de pompierii arădeni

  de Special Arad | 28 January 2022, 4:41 PM | Știri Arad

  0

  Pentru pompieri cu siguranță orice suflet contează. Oameni sau animale, de la mic la mare, pompierii reușesc să salveze aproape pe oricine.

  Astfel, de această dată au avut parte de o misiune ceva mai specială și au fost nevoiți să salveze viata unui animal de aproximativ 600 de kg.

  O bovină de aproximativ 600 kg a fost salvată de echipajul descarcerare grea a Detașamentului de Pompieri Arad.

  Intervenția a avut loc în Vladimirescu la o fermă aflată în zona fostului combinat chimic. Bovina a căzut într-o rigolă de lemn, din grajd.

  După mai bine de o oră de intervenție echipajul a reușit cu ajutorul mijloacelor din dotarea autospecialei să o extragă in conditii de siguranță„, povestesc reprezentanții ISU.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.