miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fotografii arădene la Bekescsaba, Ungaria. Colecția Foto Club Arad, vernisată în Ungaria

  de Special Arad | 7 septembrie 2023, 7:23 PM | Cultură

  0

  Comunicat. Casa de Cultură Lencsés și Atelierul de Fotografie Márvány din Bekescsaba, Ungaria vă invită sâmbătă, 9 septembrie 2023, începând cu ora 16, la vernisajul Colecției Foto Club Arad.

  Cei prezenți vor fi întâmpinați de Dl. Director Péter Takács, , iar expoziția va fi deschisă de Dl. Dr. István Pap. Elevi ai Școlii de Muzică Béla Bartók vă vor încânta cu muzica lor.

  Salonul poate fi vizitat până în data de 22 septembrie, în zilele lucrătoare de la ora 9:00 la 18:00.

  Cei 9 autori care vă oferă aceste imagini sunt: Boran Octavian Mircea E. AAFR, Creștin Călin, Cristea Alexandru, Horga Andreea, Filip Ovidiu, Iolu Octavian, Niță Brighita, Silaghi Octavian Art. AAFR, Rogoveanu Carmen.

  Temele și subiectele surprinse în imagini de către membri asociației noastre sunt foarte diverse.

  La vernisajul de la Casa de Cultură Lencsés va fi prezentă o delegație a Asociației Foto Club Arad. La invitația prietenilor din Ungaria vom vizita și fotografia mai multe obiective deosebite din zonă.

   

  Vă așteptăm… în Bekescsaba!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.