miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Foto Club Arad vă invită să participați la „Ars Fotografica 2023” – ediția a XXIII-a

  de Special Arad | 13 aprilie 2023, 6:15 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) invită artiștii fotografi să participe la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad 2023 – ediția a XXIII-a. Această ediție este una specială pentru că se aniversează 55 de ani de la înființarea Foto Club Arad.

  Salonul are două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

  Salonul se desfăşoară sub patronajul AAFR nr. 014/2023 , FCA nr. 1/2023 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

  Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 38 de premii, un premiu special aniversar acordat de Foto Club Arad și trofeul Best Author.

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 8 octombrie 2023, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 15 noiembrie 2023 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

  Catalogul digital va putea fi descărcată după vernisaj.

  Taxa de participare este de 50 lei sau 12 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu Mircea Boran, E.AAFR, Președintele Asociației Foto Club Arad.

  Formularul (pdf. editabil), afișul și invitația completă se pot descărca și de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. „Citiți cu atenție punctul 10 din regulament!”, anunță Foto Club Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.