FotoClubPro Arad la Salonul Naţional de Fotografie Turistică, ediţia XIX -a

  de Special Arad | 13 noiembrie 2014, 11:39 AM | Cultură

  0

  În perioada 15 iulie – 09 noiembrie 2014, a avut loc ediţia a XIX-a a concursului – expoziţie Salonul Naţional de Fotografie Turistică, salon organizat de Revista “Vacanţe&Calătorii” şi Fundaţia Amfiteatru, având ca parteneri printre alţii Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.

  Tema ediţiei a XIX-a a Salonului Naţional de Fotografie Turistică a fost TURISMUL RESPONSABIL ÎN GRĂDINA CARPAŢILOR, având un număr de şapte categorii de concurs, după cum urmează :
  I. Natură şi biodiversitate
  II. Pulsul comunitaţilor
  III. Expresii culturale
  IV. Meşteşuguri
  V. Viaţa la sat
  VI. Fenomene urbane
  VII. Turism şi sănătate

  Concursul de fotografie s-a vrut a oferi o viziune în imagini a potenţialului României pentru practicarea unui turism responsabil.
  Juriul a fost format din Eugen Negrea – Preşedinte, Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, Vlad Eftenie – fotograf profesionist ,Costas Dumitrescu – fotograf profesionist ,Dragoş Turlescu – fotograf profesionist.Din fotografiile inscrise în concurs, juriul a selectat 300 de fotografii, care vor fi expuse in cadrul Salonului Naţional de Fotografie Turistică în data de 13 noiembrie iar din aceste fotografii s-au ales locurile 1, 2 şi 3 din fiecare categorie, precum şi Marele Premiu.

  La acest concurs, arădeanul FLAVIAN SAVESCU a participat cu un număr de cinci fotografii la categoria “Natură şi biodiversitate” şi alte cinci fotografii la categoria “Viaţa la sat”, reuşind să câştige locul 1 la categoria “Natură şi biodiversitate” precum şi Marele Premiu, urmând a fi invitat să îsi prezinte lucrările intr-o expoziţie personală în cadrul ediţiei următoare a Salonului Naţional de Fotografie Turistică.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.