Expoziție de fotografie Alexandre Vajaianu, la Clio

  de Special Arad | 17 mai 2021, 11:53 AM | Cultură

  0

  FotoClubPro Arad și Complexul Muzeal Arad vă invită marți, 18 mai 2021, ora 18:00, la vernisajul expoziţiei de fotografie a artistului fotograf Alexandre Vajaianu, E.FIAP/S, F.FPF, E.AAFR, F.ICS. Evenimentul va avea loc în cadrul Complexului Muzeal Arad, Sala Clio, str. Horia, nr. 10.

  Expoziția, ce cuprinde un număr de peste 100 de fotografii, aduce în atenția publicului vizitator o retrospectivă a celor mai premiate și reprezentative fotografii realizate într-un stil propriu, aparte, de artistul fotograf Alexandre Vajaianu și constituie în esență un adevărat documentar fotografic autentic. Selecția de fotografii expuse de artist sunt realizate în decursul a peste 45 de ani de pasiune pentru arta fotografică și celebrează femeia, imortalizează viața sub diversele aspecte ale ei și surprinde imaginea unor personalități marcante ale vremurilor.

  Alexandre Vajaianu a realizat prima sa expoziție de fotografie personală la Iași în 1976, an în care a participat, ca membru a delegației române a AAFR, la cel de al XIV-lea Congres al Federației Internaționale de Artă Fotografică împreună cu dl. Silviu Comanescu și dna Hedy Löffler. Au urmat o serie de astfel de expoziții în România dar și în afara ei: Franța, Italia, Germania, Finlanda. Fotografiile sale au făcut înconjurul lumii, fiind prezente în numeroase saloane și concursuri de artă fotografică sub patronajul Federației Internaționale de Artă Fotografică și de asemenea într-o serie largă de publicații. Este membru al Federației Internaționale de Artă Fotografică având distincția Excellence FIAP Argint (EFIAP/s), membru fotograf al Federației Fotografice din Franța (FPF), membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) cu distincția fotograf de excelență (E.AAFR) și este membru fotograf al Image Colleague Society International, USA (F.ICS).

  Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 18 mai – 30 mai 2020 şi va putea fi vizitată de marţi până duminică între orele 09:00 – 17:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.